Centralna akcija Zelene čistke na Kukuljanovu

Deveti put Grad Bakar poziva građane na akciju. Radit će se u subotu od 8 – 13 sati, a zbor je u Industrijskoj zoni Kukuljanovo, na parkiralištu preko puta Peveca

Bakar – Deveti put Grad Bakar pozivati svoje građane na sudjelovanje u najvećoj nacionalnoj kampanji zaštite okoliša – Zelena čistka 2019. godine koja će se na području Grada Bakra održati u subotu od 8 – 13 sati u sklopu europske akcije „Let’s Clean Up Europe”.

Osjeti zajedništvo i pozitivnu energiju koja će nam, promjenom našeg odnosa prema okolišu i prirodi te zbrinjavanju otpada, omogućiti bolje sutra, pozivaju u Bakru.

Centralna akcija za bakarsko  područje odvijat će se u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu, a putem Mjesnih odbora organizirat će se i lokalna čišćenja po mjestima. Mjesto okupljanja za sudionike centralne akcije u Industrijskoj zoni Kukuljanovo je parkiralište preko puta Trgovačkog centra Pevec. Sa sobom obavezno ponijeti zaštitne rukavice. Po završetku akcije svi sudionici pozvani su na ručak u dom Kukuljanovo.

Detaljnije informacije o lokacijama i početku akcije mogu se dobiti od predsjednika Vijeća Mjesnih odbora i zaposlenika Upravnog odjela za urbanizam, komunalni sustav i ekologiju na telefon (455-755, 455-749) i mobitel (099/267 31 69 ili 098/982 56 93).

error: Content is protected !!