Coca-Cola Cup u Senju

Turnir u konkurenciji U-15 i U-18 se igra u petak, a prijave su otvorene do četvrtka

Senj – Kvalifikacijski malonogometni turniri u Ličko – senjskoj županiji, poznatiji kao Coca – Cola Cup, koji se održavaju u sklopu Sportskih igara mladih, najvećega i najmasovnijega natjecanja mladeži u regiji, počinju sredinom svibnja. Coca – Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se organizira već šestu godinu. U Senju će se igrati u petak 17. svibnja 2019. Osim Senja, domaćini natjecanja bit će Otočac, u četvrtak 16. svibnja te Gospić, 21. svibnja.

Turniri će se igrati u dvije kategorije, U-15, igrači rođeni 01. 01. 2004. godine i mlađi, i U-18, igrači rođeni 01. 01. 2001. godine i mlađi. Susreti će se igrati na školskim igralištima, a u slučaju lošeg vremena, u sportskim dvoranama.

Zainteresirane ekipe mogu se prijaviti direktno, putem on-line prijave, na web stranici Sportskih igara mladih, Coca – Cola Cup ili na broju mobitela organizatora za Grad Senj Jure Prpića: 099 / 1967 – 419.

„Prijave za turnir su besplatne, a javiti se mogu i djevojčice i dječaci. Za sada je prijavljeno šest ekipa iz Senja, još nemamo prijavljenih iz Svetog Jurja, Karlobaga ili nekih drugih mjesta s područja Grada Senja. Pozvani su i oni i ostali zainteresirani da se jave do četvrtka, do kada traju prijave“, poziva Prpić.

Završni turnir za Ličko – senjsku županiju Coca – Cola Cupa odigrat će se u Otočcu 5. lipnja 2019. godine, gdje će snage odmjeriti pobjednici turnira iz Senja, Otočca i Gospića. Sve sudionike županijske završnice očekuju nagrade.