Forempoher: Željela bi da Kolovoz pod bakarskim nebom doživi reprizu

Presretna sam zbog zadovoljstva i odaziva publike jer na kraju krajeva, sve je to zbog njih. Nije nam bilo lako. Bila sam i organizator i voditelj i čistač i nosač”, kaže čelnica udruge La Bamba

Bakar – Čelnica udruge La Bamba Danijela Forempoher osvrnula se na premijerno izdanje manifestacije “Kolovoz pod bakarskim nebom” koja je osvježila ljeto s pet događanja. Članovi La Bambe oduševljeni su odazivom publike. I ne namjeravaju ostati na jednom ljetu.

“Voljela bi da se sve posloži i da Kolovoz pod bakarskim nebom doživi reprizu. Hvala svima koji su pomogli kao volonteri. Presretna sam zbog zadovoljstva i odaziva publike jer na kraju krajeva, sve je to zbog njih. Nije nam bilo lako. Bila sam i organizator i voditelj i čistač i nosač”, kaže Danijela Forempoher i zahvaljuje na potpori Gradu Bakru, TZ Grada Bakra i MO Bakar, vatrogascima i drugim sponzorima koji su pomogli da se manifestacija održi.

Bakrani i njihovi prijatelji prihvatili su manifestaciju.

“Večer Jer ja sam žena s modnom revijom u glavnoj ulozi pokazala je kako se industrijski dio grada može pretvoriti u lijepu pozornicu i platformu za promociju dizajnera, modnih kuća i kolekcija. Smotra mažoretkinja je bila divna večer. Kako za sudionike, tako i za natjecatelje. Neke mažoretkinje iz naše županije su u zadnji tren otkazale nastup, ali su se odazvale mažoretkinje izvan županije.

Na Baladama na koje svi padamo Šehad Komić je “oborio s nogu”. To je bila jedina manifestacija koje se zbog lošeg vremena morala prebaciti na drugi datum. Izvrsnim se pokazala Brazilska noć uz Capoeira show i Capoeira radionicu za velike i male. Mislim da je u prvom redu razveselio naše najmlađe. Sve pohvale publike stigle su za plesni program “Bakar pleše”. To je bio šlag na kraju. Ljudi me zaustavljaju, čestitaju, hvale”, kaže čelnica La Bambe.

Nije sve prošlo po planu. Malo je ostalo i gorčine.

“Koncert za dušu Jose Butorca morali smo otkazati, vraćati novac, otkazivati izvođačima dan prije nastupa, ispričavati se publici, ugostitelju koji je angažiran. To nam je bila prilika da dođemo do nekih sredstava da pokrijemo troškove jer bez obzira na svu pomoć, nikad dovoljno da se pokriju troškovi. Tri dana prije događanja doznali smo preko plakata da se u istom malom gradu održava moto-alka. Žalosna sam da se događaji preklapaju. Iskustvo koje želim što prije zaboraviti”, kaže Forempoher.

error: Content is protected !!