FOTO Bakarski vrtiću, sretan ti 20. rođendan

Kad je vrtić u Bakru krenuo samostalno, pohađalo ga je 50 djece, danas se zabavlja i u vrtiću raste 150 djece

BAKAR Dječji vrtić Bakar proslavio je 20. rođendan velikom priredbom u Domu Matije Mažića u Bakru. Slavilo je 150 djece, 29 zaposlenika, a čini se da su u najvećoj euforiji bili roditelji koji su uživali u programu koji su za svoj vrtić priredila djeca. Ispunjeni bakarski dom pozdravili su bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić i ravnateljica vrtića Ksenija Tomac koja vodi vrtić od prvog dana.

Dirljivo je bilo vidjeti odgajatelje koji su zapjevali s djecom, pljesak je zaslužilo troje umirovljenih djelatnika vrtića, a publiku je digla na noge posljednja točka, kada su se na pozornicu popela sva djeca i zaposlenici vrtića. Nakon priredbe, druženje djece, zaposlenika, roditelja i Bakrana nastavljeno je u domu.

Vrtić Bakar djeluje kroz četiri objekata na području Grada Bakra koji je i osnivač vrtića. U Bakru vrtić „Fijolica“, na Hreljinu vrtić „Hreljin“, na Praputnjaku vrtić “Praputnjak” te na Škrljevu vrtić „Škrljevo“. Kada se prije 20 godina osamostalio, vrtić Bakar je pohađalo 50 djece o kojima je brinulo sedmero zaposlenika. Najveće ulaganje u objekte dogodilo se 2009. godine, kada je na Hreljinu izgrađena nova zgrtada vrtića. Kroz dva desetljeća ulagalo se i u druge objekte i podizalo standard.

Bakarski Vrtiću, Sretan Ti 20. Rođendan

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank