FOTO Rijeka pobijedila u svečarskoj utakmici Crikvenicu

Najviše pažnje privukao je Selčanin Josip Kršul, poznat po tome što je kao narinac sudjelovao u desantu na Iwo Jimu u Drugom svjetskom ratu. Kršul je stariji od kluba, ima 108 godina.

CRIKVENICA U prijateljskom i svečarskom susretu povodom 100 godina NK Crikvenice, viceprvak i osvajač kupa HNK Rijeka pobijedila je slavljenike 5:0. Na Gradskom stadionu u prvom dijelu Babić je postigao dva pogotka, a u drugom dijelu zabijali su kapetan Halilović, Escoval i Iglesias.

U goste Crikvenici stigli su direktor HNK Rijeke Luka Ivančić i sportski direktor Srećko Juričić. Darovali su domaćinima 12 lopti za omladinski pogon.

Na tribinama su se našli gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina i predsjednik gradskog vijeća Josip Friš, a najviše pažnje privukao je Selčanin Josip Kršul, poznat po tome što je kao narinac sudjelovao u desantu na Iwo Jimu u Drugom svjetskom ratu. Kršul je stariji od kluba, ima 108 godina.

Šteta je samo da nije bilo više gledatelja. Rijeka je to zaslužila, ponajviše stoga što su korektno istrčali s velikim brojem prvotimaca. Na Hajduku II je prije 15 dana bilo tri puta više gledatelja.

CRIKVENICA Baričević, Brkljača, Preni, Lukarić, Matešković, Alilović, Šarković, Casorella, Buršić, Prpić, Imeraj (Nikšić, Mazzarolli, Mioč, Njegovan, Krmpotić, Škoro, Mijolović, Svetić, Petrović, Prijić)
RIJEKA Pandur, Šimić, Mamić, Lepinjica, Jelavić, Halilović, Babić, Rovis, Escoval, Raspopović, Iglesias (Nwolokor, Galešić, Ilinković, Ajanović, Hodža)

Rijeka Pobijedila U Svečarskoj Utakmici Crikvenicu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!