Galletta i Štiglić u Pazdehovi otvorili Melodije s okusom mora

Tradicionalna manifestacija održavat će se naizmjenično, četvrtcima u srpnju i kolovozu u Dramlju i na rivi Mulina u Jadranovu.

Dramalj – Osmo izdanje Melodija s okusom mora otvorili su u uvali Pazdehova u Dramlju Vivien Galletta i Natko Štiglić.

Nagrađivana interpretatorica Vivien Galletta te istinski gitaristički virtuoz Natko Štiglić, pred prepunim su gledalištem u Dramlju održali fenomenalan koncert u trajanju od sat i četrdesetak minuta. Glazbenu je večer započeo maestro Štiglić solo izvedbom legendarne glazbene teme iz filma “Kum” – Parla piu piano, a nastavila vokalistica Galletta interpretacijom pjesme “O jednoj mladosti”, a koju u originalu izvodi Josipa Lisac. I ostale pjesme bile su u istom rangu kvalitete i zahtjevnosti što je publika itekako znala cijeniti te pljeskom poticati izvođače.
Vječni klasik među ljubavnim pjesmama – “Moja posljednja i prva ljubavi” bio je zadnji izbor ovih fenomenalnih glazbenih umjetnika kojim su zaključili prvu koncertnu večer osme po redu manifestacije “Melodije s okusom mora”, a u organizaciji TZ grada Crikvenice.

Manifestacija “Melodije s okusom mora” održavat će se naizmjenično, četvrtcima u srpnju i kolovozu u Dramlju i na rivi Mulina u Jadranovu. U Dramlju sljedeća nastupa Zsa Zsa (18. srpnja), Mateo i Medea (25. srpnja), Tedi Spalato (8. kolovoza) i Nina Kraljić (29. kolovoza), a u Jadranovu Antonio Krištofić (1. kolovoza), Klapa “Intriga” (15. kolovoza) te Katja Budimčić i Mateo Žmak (22. kolovoza). Svi nastupi počinju u 21 sat.

error: Content is protected !!