Jakovarska vesla u subotu predvečer u Jadranovu

Prijave za natjecanje koje starta u 19 sati su otvorene. Potrebno je okupiti ekipu od tri člana, pripremiti barku i vesla

JADRANOVO U akvatoriju Jadranova u subotu se održava tradicionalna utrka u veslanju, Jakovarska vesla na kojoj natjecatelji veslaju od tunere do uvale Grabrova i natrag do rive Mulina.
Prijave za natjecanje su otvorene. Potrebno je okupiti ekipu od tri člana, pripremiti barku i vesla i prijaviti se na broj mobitela 098 180 0830. Kotizacija se ne plaća, a svaki sudionik dobiva majicu, hranu i piće. Pobjednike očekuju nagrade. Prvo mjesto – pršut i vinski paket, drugo mjesto – cjelodnevni izlet brodom (M/B „Kamelija“) za dvije osobe te treće mjesto – pizza za 2 osobe (Pizzeria Sv. Jakov Jadranovo). Nakon natjecanja slijedi proglašenje pobjednika, a zatim na rivi započinje zabava uz Duo Fantastic.
Program događanja u sklopu ovogodišnjih Jakovarskih vesala je sljedeći:
– 17 sati – revijalna utrka jedrilica (klase laser i optimist)
– 19 sati – tunera – registracija i prijava sudionika utrke
– 20 sati – start utrke
Organizatori Jakovarskih vesala su ŠRD Tunera Jadranovo i Ekskluziva, pokrovitelji: Turistička zajednica Grada Crikvenice, Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica i brodovi Kamelija i Primorka.

error: Content is protected !!