Malonogometni turnir Tenis Senj poziva na hakl i zabavu

Već stižu prijave za 55. izdanje koje će se održati sredinom lipnja. Uz nogomet, posjetitelje čekaju i dva partyja

Senj – Stižu prijave za 55. Malonogometni turnir Tenis Senj. Turnir koji se obnovio lani predstavlja glavni organizator i inicijator turnira Milan Martulaš.

“Turnir će se odigrati u kontinuitetu unutar jednog tjedna, s početkom najranije 18. lipnja, a završetkom do 25. lipnja, što će ovisiti o ukupnom broju prijavljenih ekipa. Za ovakav raspored odlučili smo se na sugestije momčadi koje su igrale na prošlom turniru”, rekao je Martulaš.

Kako bi turnir dobio pozornost kakvu zaslužuje, ići će i televizijski prijenos uživo.

“Finalni dan imat ćemo izravan prijenos na SPTV-u, a u pripremi je i live stream polufinala”, najavio je organizator dodajući da će se ove godine mlađe kategorije razdvojiti na U-15 (2004) i U-13 (2006), slično kao i na Zimskoj malonogometnoj ligi Senj, uz nagrade za najbolje momčadi koje je osigurao tehnički sponzor Alpas Hrvatska.

“Turnir za mlađe dobne kategorije bit će koncipiran tako da se svaka kategorija odigra u jednom danu, odnosno maksimalno u dva dana, kako bi ekipe koje dolaze izvan Senja na ‘sportski vikend’ mogle imati priliku i uhvatiti kupanje na plaži.”

Turnir se neće svesti samo na nogomet, ponudit će i zabavu.

“Ove godine u suradnji s našim generalnim sponzorom, Zagrebačkom pivovarom, dogovorili smo posebne nagradne igre za najsretnije i najspretnije natjecatelje i gledatelje. Također, u pripremi su dva partyja koja će ove godine biti na samome RSC Tenisu, nakon završetka sportskog dijela natjecanja 21. i 22. lipnja. Gledatelje očekuje i revijalna utakmica na otvaranju veteranskog turnira”, rekao je Martulaš.

“Prijave traju sve do 16. lipnja, kada će biti izvlačenje skupina na Kuli Nehaj. Svim ekipama izvan Senja, udaljenim dalje od 50 kilometara, omogućit ćemo odigravanje utakmica skupine u jednom danu”, najavljuje organizator.

Upute za prijave mogu se naći na službenim web stranicama turnira (www.mnttenisenj.com)