Modna revija “Jer ja sam žena” u Bakru

Modna revija “Jer ja sam žena” u Bakru

FOTO: Milorad Sirotić

Senjska ulica pretvorila se u modnu pistu i tako je otvorena manifestacija “Kolovoz pod bakarskim nebom” u organizaciji udruge La Bamba

Bakar – Modnom revijom “Jer ja sam žena “otvorena je manifestacija “Kolovoz pod bakarskim nebom” koja će pod ravnanjem bakarske udruge La Bamba ponuditi šest događanja. Senjska ulica pretvorila se u modnu pistu, a male i velike manekenke iz agencije Glamour Tara na pistu su izlaze iz bijele limuzine. Posjetitelji su vidjeli vatreni show, a nastupile su i riječke mažoretkinje. Modna bakarska večer održana je uz potporu Grada Bakra, TZ Grada Bakra, MO Bakar te Veneo sound light.

Sutra se nastavljaju događanja koncertom na rivi “Balade na koje svi padamo” u izvedbi Šehada Komića. Sijedi zabava uz Josu Butorca i Mladena Žmaka “Koncertom za dušu” na Žalu ribara u subotu u 21 sat. To je jedino događanje u sklopu manifestacije koje se naplaćuje, ulaznice će stajati 50 kuna. U nedjelju 25. kolovoza na programu je Smotra mažoretkinja Primorsko-goranske županije. Defile mažoret timova po Primorju, uz pratnju Limene glazbe Spinčići, starta u 20,30 sati na Žalu ribara. Tri dana kasnije Bakar će ugostiti Brazilsku noć uz Capoeira show i Capoeira radionicu za velike i male. Sve završava s plesnim programom “Bakar pleše” na kojem će posljednjeg dana kolovoza nastupiti najbolji hrvatski plesni parovi.

error: Content is protected !!