Modna revija u haljinama od cvijeća

Zanimljiva i posebna revija na Trgu Cilnica. Kreacije i kolekcija woodfashionstore, mladog riječkog cvjećara, inače Senjanina, Ante Jurkovića

Senj – Zanimljiva i posebna revija, kreacije i kolekcija woodfashionstore, mladog riječkog cvjećara, inače Senjanina, Ante Jurkovića održana je sinoć pred mnogobrojnom publikom na Trgu Cilnica u Senju. Posebnost kolekcije ogleda se u haljinama napravljenima od kvalitetnog svilenog cvijeća, koje su za sada extravagant, no uskoro će biti modela koji će biti svakodnevno nosivi. Kolekciju su nosile Ema Gračan, aktualna kraljica Hrvatske, dr. Vivian Jurković, Antonella Malis, operna pjevačica, Zdenka Laser, Tatijana Medanić, Ivana Paris, Lana Gržetić, Nika Širola i Ester Gallo. Program je vodila Ivana Grabar.

Simpatični 22-godišnji Ante Jurković s cvijećem je bio okružen od svojih najranijih dana. Ljubav prema cvijeću i radu s cvijećem prenijela mu je pokojna baka Nada koja je nekada imala najpoznatiju cvjećarnu u Senju. Posao je nastavila Antina mama Ivana. S 18 godina otvorio je i sam cvjećarnu na Krimeji u Rijeci gdje danas živi i radi, a rad su mu prepoznali mnogobrojni klijenti. Mama Ivana prati njegov rad i pomaže mu realizirati sve njegove ideje. Atraktivna revija bila je sinoć prvi put izvedena u Senju, a Ante zahvaljuje Gradu Senju, Turističkoj zajednici i vjernim sponzorima koji su pomogli realizirati atraktivan događaj.

“Predstavljena je moja kolekcija i kolekcija Wood fashion storya iz Senja, a klinci su iznesli sportsku i svečanu kolekciju iz jednog boutiquea iz riječkog Towera. Sudjelovala je i Janja Passeri sa svojim haljinama. Ivan Tomašević iz restorana Placa 51 napravio je jedan chefs table. Glasom su nas počastili Antonella Malis i Sandi Cenov”, priča Ante.

Nada se i kako će revija postati tradicionalna.

“Nadam se da ćemo doći i iduće godine. Ovo je bilo van gradskog proračuna, van moga proračuna, u zadnji čas, jer jako volim Senj iako ne živim u njemu. Ja se nadam da ću uspjeti dogovoriti s gradom da od ovoga napravimo tradiciju, s tim da ću se potruditi da bude više sjedećih mjesta jer je došao veliki broj ljudi, van mojih očekivanja. Nadam se da ćemo svake godine zatvarati turističku sezonu s modom i ljepotom, a ja ću pokušati doći i do poznatijih dizajnera da to bude na jednom svjetskom nivou”, najavljuje Ante Jurković.

error: Content is protected !!