Procesija 1.000 svijeća za rođendan Crikvenice

Rođendanska procesija kreće od crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije te ide Frankopanskom ulicom sve do Trga Stjepana Radića. U 22 sata koncert Doris Dragović

CRIKVENICA Dani Grada Crikvenice i ove će godine svojim programom nastojati kroz zabavno-kulturno- sportski program oduševiti i zabaviti sve građane Crikvenice i njihove goste i posjetitelje. Slično kao i prošle godine, i ove se godine Dani Grada Crikvenice obilježavaju više dana, sve do nedjelje 18. kolovoza u svim mjestima grada Crikvenice.
Sutrašnja centralna proslava Dana Grada Crikvenice, 14. kolovoza, na sam rođendan grada, ponudit će najviše događanja. Već od 19,30 sati počet će događanja na Trgu Stjepana Radića. Program započinje dječjom predstavom “Duble, buble, cinci, linci, nova priča za Vas klinci” koja će biti izvedena od strane Šarenog svijeta. U 21 sat počinje procesija “1000 svijeća” koja kreće od crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije te ide Frankopanskom ulicom sve do Trga Stjepana Radića gdje će biti izveden i prigodni program uz Ninu Abramović Dimec i klavirsku pratnju Vitomira Ivanjeka te crkveni zbor.
U 22 sata počinje koncert Doris Dragović na Trgu Stjepana Radića, a slijedi ponoćni vatromet i grupa Trend koja će nastaviti zabavljati posjetitelje.

error: Content is protected !!