Senjski branitelji otvaraju foto izložbu u čast Oluji

Autori Mirna Smetana Škurla, Miroslav Martulaš, Marino Dobrina, Ante Španić, Dado Nekić, Krešimir Raguž, Alen Nađ i Mladen Rukavina predstavit će u četvrtak motive Senja i okolice

Senj – “Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj – senjski branitelji Oluji u čast” naziv je izložbe fotografija na koju s ponosom i radošću poziva Gradska knjižnica Senj. Izložba je to senjskih branitelja koji se aktivno i uspješno bave fotografijom. Autori Mirna Smetana Škurla, Miroslav Martulaš, Marino Dobrina, Ante Španić, Dado Nekić, Krešimir Raguž, Alen Nađ i Mladen Rukavina predstavit će divne motive Senja i okolice kao još jedan izraz svog domoljublja te ljubavi za zavičaj.

Điga, Banja, Potok, porat, Kalvarija, beskrajno lijepi motivi sunca i mora uhvaćeni spretnim okom fotografa, sve to donosi ova krasna izložba. Izložba fotografija uoči i u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te obljetnice vojno – redarstvene akcije Oluja bit će otvorena prekosutra (četvrtak) u senjskoj gradskoj knjižnici s početkom u 20 sati.

Prigodni program otvorenja moderirat će Ana Prpić Rogić, a glazbom će ga oplemeniti gitaristi Vjeko Raguž, Šimun Žarković i Luka Krmpotić.

error: Content is protected !!