Šmrika: Lani niti jedan, ove godine 12 prvašića u školi

Postoji ideja da se produženi boravak otvori i u školi u Šmriki pa bi se broj učenika povećao sa tridesetak na pedesetak

ŠMRIKA Demografsko čudo u školi u Šmriki. Lani je u rubrici “upisani prvašići” stajala ružna nula, a ove godine je na vrata područne škole koja djeluje pod OŠ Kraljevica pokucalo čak 12 prvašića: Dominik, Leona, Brigita, Mateja, Matija, Gabriel, Jan, Ivor, Nikola, Bartol, Natali i Vito. I lani bi se upisalo nešto prvašića, no potreba za produženim boravkom usmjerila je male Šmričane u matičnu školu u Kraljevici. Postoji ideja da se produženi boravak otvori i u školi u Šmriki pa bi se broj učenika povećao sa tridesetak na pedesetak.

 

 

 

 

 

Prvašiće je primila učiteljica, ujedno i voditeljica područne škole u Šmriki, Anami Rubeša Ljubisavljević, a o trećim i četvrtim razredima brine učiteljica Denise Korić. Na raspolaganju djeci je i kuharica odnosno spremačica Rozana Bilen.

Djeci koja su prvi put sjela u školske dobrodošlicu su zaželjeli novi ravnatelj OŠ Kraljevica Davor Juriša, predsjednica gradskog vijeća Kraljevice Vesna Špalj i gradska pročelnica za financije Matea Dundović.

error: Content is protected !!