U Pavlomiru sutra starta natjecanje za Ružicu Vinodola

Program sutra počinje u 20 sati. U petak natjecanje seli u Stari grad u Novi, a finale je u subotu

Novi Vinodolski – Nakon prošlotjednog predstavljanja kandidatkinja za Ružicu Vinodola u Bribiru, manifestacija Ružica Vinodola seli u Novi Vinodolski. Sutra se 11 kandidatkinja natječe u Pavlomiru u sklopu “Noći vina u Pavlomiru” koja započinje u 20 sati. Goste će zabavljati grupa Insula. U petak natjecanje seli u Stari grad u Novi Vinodolski. Natjecanje će se održati na Precrikvi. Program počinje u 20 sati sajmom vina i ekoloških proizvoda, a posjetitelji će uživati u akustičnoj glazbi i jelima “naših starih”. Program se nastavlja natjecanjem Ružica.

U subotu je finale. U 20,30 sati Ružice dolaze preko Korza hrvatskih branitelja. Natjecanje počinje u 21 sat. U 23 sata je proglašenje pobjednice. Nastupa tamburaški sastav Gazde.

Za titulu Ružice Vinodola ove godine borit će se Mia Bačić i Eleonora Spoja iz Bribira, Novljanke Ivana Buneta, Iva Jovanović i Ramona Tomljanović, Timea Burkovszky (Crikvenica), Dea Borovac i Neva Cuculić (Škrljevo), Nensi Modrčin (Šmrika), Antonija Ružić (Zlobin) i Dragana Pap (Ilok).

error: Content is protected !!