Uljanik na Bahalinu, neizvjesnost zagarantirana

Uljanik je pokazao pobjedom protiv Grobničana u prošlom kolu koliko je neugodan. Sigurno nas očekuje teška i borbena utakmica, kaže današnji kapetan

NOVI VINODOLSKI Na Bahalin stiže iznenađenje prvog kola, Uljanik. U uvodu prvenstva svladali su lidera s Grobnika. Novljani su kiksali u Baški. Neizvjesnost s početkom danas u 15 sati zagarantirana. Momčad Vinodola predvodit će pričuvni kapetan Zoran Lenac.

“Neugodna momčad. Pobijedili smo u Puli, no bila je to teška utakmica. Uljanik je pokazao pobjedom protiv Grobničana u prošlom kolu koliko je neugodan. Sigurno nas očekuje teška i borbena utakmica. Hendikep je što na terenu zbog kartona neće biti našeg kapetana i trenera Tomića, a znamo koliko nam znači. S druge strane, bolje će vidjeti igru sa strane pa opet to možemo uzeti i kao naš mali plus”, kaže Lenac.

Za Novljane sigurno nije dobro što nema iskusnog Grge Uremovića, no u ekipu se vraća Vladimir Lopac.

Prvenstvo je ovog proljeća još neizvjesnije jer se reorganizira liga.

“Spominju se rezultati, uvjeti, do kraja će biti neizvjesno. Sredina tablice je jako zgusnuta. Do sedmog, osmog mjesta svi su u pet bodova. Neće se znati tko će završiti među pet-šest koi sigurno idu u novoformiranu treću ligu”, smatra Zoran Lenac.

Na utakmicu je transparentima pozvala i novljanska navijačka skupina Bura.

error: Content is protected !!