FOTO/VIDEO Unajmite električni bicikl i uživajte sa manje napora daleko od gužvi

EL BIKE Crikvenica iznajmljuje električne bicikle, dostavlja na kućnu adresu, organizira biciklističke ture po crikveničko-vinodolskoj rivijeri, Krku, skrivenim mjestima u susjedstvu.

CRIKVENICA – Cikloturizam je definitivno osvojio Europu, a sve snažnije kroči i u Hrvatsku. Turistima su sve zanimljiviji električni bicikli, a to su prepoznali u crikveničkoj firmi Eldom i kroz svoj brand EL BIKE CRIKVENICA – električni bicikli Crikvenica obećavaju doživljaj aktivnim turistima. EL BIKE iznajmljuje električne bicikle, dostavlja na kućnu adresu, ali i organizira ture po crikveničko-vinodolskoj rivijeri, Krku, skrivenim mjestima u susjedstvu. Nije problem zaputiti se do Gorskog kotara, Like i Istre.

Na raspolaganju je deset bicikala marke Haibike SDURO HardSeven 2.0. Visokokvalitetni električni bicikli osvojili su turiste pa se u EL BIKE javlja sve više iznajmljivača čiji gosti žele istražiti kraj idealan za biciklističke ture. Trenutno su hit ture po vidikovcima Vinodola s kojih se pruža rijetko viđen pogled na more, Tribaljsko jezero, drivenički kaštel, Krk… Vrlo su zanimljive ture po zaleđu Novog Vinodolskog, Krku i vožnja na šumovitom Lukovu. U ponudi su višesatni izleti uz pratnju biciklističkog vodiča, a energiju potrošenu na pedaliranje i doživljaj može se nadoknaditi ručkom koji je uključen u ponudi višesatnih izleta te istog organizira EL BIKE CRIKVENCA.

EL BIKE dostavlja bicikle na željenu adresu, a nakon završene ture dolazi po bicikle. Bicikli se mogu rezervirati i unajmiti u trgovini elektro opreme Eldom u strogom centru Crikvenice (pokraj FINE) i na adresi Tončićevo 12, Crikvenica. Ukoliko dođete po bicikle sa automobilom, parking za vaš automobil je osiguran i besplatan.

Nisam nikad vozio električni bicikl, s upitnikom je konstatirao jedan od interesanata. Sve je jednostavno. Uz “sitnicu”, da s puno manje napora bez problema svladavate uspone uz pomoć elektro motora koji sam prepoznaje da treba malo pogurati biciklistu.

Električni bicikl je idealan za društva sa šarolikom kondicijom. Otac sportaš dosad nije mogao voziti sa djecom i suprugom bicikl jer im je bilo teško svladati uspone. I našli su rješenje, otac vozi klasičan bicikl, a djeca i supruga električni. Ocu nije preostalo drugo no da obitelji na usponima gleda u leđa. U EL BIKE se već javila i jedna firma koja je odlučila organizirati team-builiding na jesen za svoje klijente uz podršku električnih bicikala. Plan je da EL BIKE radi kroz cijelu godinu jer za biciklizam jesen i proljeće pružaju prekrasne vidike.

EL BIKE Crikvenica Vam stoji na raspolaganju svaki dan od ponedjeljka do nedjelje od 08:00 do 20:00h .

Sve informacija možete dobiti na mobitel gđe Aleksandre Domijan (+385 91 240 5678), e-mail (elbike.crikvenica@gmail.com) ili na web stranici.

Unajmite Električni Bicikl I Uživajte Sa Manje Napora Daleko Od Gužvi

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!