Adria Oil od danas službeni distributer za Valvoline maziva

– S velikim zadovoljstvom najavljujemo mnogobrojne aktivnosti, kako u okviru naših benzinskih postaja, tako i u drugim kanalima prodaje, rekao je Andrej Šolaja, predsjednik uprave Adria Oila.

RIJEKA Adria Oil, tvrtka specijalizirana za veleprodaju i maloprodaju naftnih derivata  i Valvoline, globalni lider u tehnologiji proizvodnje maziva potpisali su u prosincu 2021. ugovor o suradnji i distribuciji široke lepeze Valvoline proizvoda na tržištu Republike Hrvatske.

Tvrtka Valvoline, s tradicijom dugom preko 150 godina, razgranatom prodajnom mrežom u više od 140 zemalja svijeta, kontinuirano radi na unapređenju svojih proizvoda i usluga kako bi tržištu ponudila samo najkvalitetnija motorna ulja i maziva.

— Planovima o proširenju naše maloprodajne mreže benzinskih postaja osobito će doprinijeti novo partnerstvo s tvrtkom Valvoline, te s velikim zadovoljstvom najavljujemo mnogobrojne aktivnosti, kako u okviru naših benzinskih postaja, tako i u drugim kanalima prodaje, rekao je Andrej Šolaja, predsjednik uprave Adria Oila.