Adriagate proširio tim i najavio izvrsnu turističku sezonu 2022. za privatne iznajmljivače

Privatnim iznajmljivačima Istre i Kvarnera, od prošle godine, na raspolaganju je regionalni centar smješten u Crikvenici

CRIKVENICA Privatnim iznajmljivačima Istre i Kvarnera, od prošle godine, na raspolaganju je regionalni centar smješten u Crikvenici. Iz Adriagate-a potvrđuju kako je otvaranje regionalnog centra bio je pun pogodak, što nije čudo s obzirom na turistički potencijal Kvarnera i Istre.
– Dobra organizacija tima ključ je našeg uspjeha i razlog zašto konstantno imamo jako mnogo upita za suradnju. Dio kolega svakodnevno je na terenu i izrađuje fotografije novim iznajmljivačima, a osvježavamo fotografije čak i objektima koji su već u ponudi kako bi ostvarili što bolju promociju koja će za rezultat imati i bolju popunjenost, rekla nam je voditeljica Nataša Šalov i nastavlja:
– Drugi dio kolega je u poslovnici i na raspolaganju je iznajmljivačima za sva pitanja i savjete. Oni komuniciraju i s gostima koji žele rezervirati apartman, kuću za odmor ili vilu iz bogate ponude Kvarnera i Istre, poručila je voditeljica Nataša Šalov.

Ono što zanima sve iznajmljivače zasigurno je kakva će biti turistička sezona 2022.?
– Sezona će biti dobra, nadamo se bolja od 2019. godine, koja je bila rekordna. Nataša nastavlja kako su od Nove godine “zatrpani” rezervacijama. Naime, gosti “opečeni” iskustvom iz prethodne godine sada ne čekaju last minute, već žele na vrijeme osigurati dobar smještaj i bezbrižno ljetovanje bez stresa. Zbog povećanog interesa nedostaje nam ponude, te smo proširili naš tim i sada naša regija zapošljava deset zaposlenika kojima je primarni zadatak briga oko smještaja.
Pozivamo sve one koji još uvijek ne surađuju s nama da dođu u poslovnicu, da se upoznamo, prezentiramo našu ponudu, a obećavamo im kako će biti zadovoljni, poručila je uvijek pozitivna i nasmijana voditeljica Nataša.

Adriagate kao najbolji partner u oglašavanju vašeg smještaja
– Širenje našeg tima najbolje pokazuje koliko imamo posla, ali posla se ne bojimo! Godinama radimo dobar posao na zadovoljstvo naših iznajmljivača i nas samih, a povjerenje koje nam iznajmljivači poklanjaju nezamjenjiv je dokaz našeg dobrog rada, poručuje Nataša.
Adriagate osobni voditelji prodaje smještaja zaduženi su za vaš objekt: analizu cijene na tržištu i prilagođavanje tržištu, ostvarivanje maksimalne popunjenosti s najboljom cijenom, izrađivanje besplatnih profesionalnih fotografija, ulaganje u marketing i oglašavanje – prodaju vašeg objekta. Adriagate ima široku mrežu partnera zbog kojih je vaš objekt vidljiviji na velikom broju portala i manjih i većih agencija, a Online.Adriagate besplatni sustav za vođenje rezervacija (na mobitelu i računalu) omogućava iznajmljivačima da osim dočekivanja gostiju, vaš jedini posao bude pratiti rezervacije i brzo prijaviti goste na e-Visitor. Više o agenciji možete provjeriti na web stranici: Suradnja iznajmljivači. https://www.adriagate.com/Hrvatska-hr/O-nama/Suradnja-iznajmljivaci

Posjetite najbolji regionalni centar za privatne iznajmljivače u Istri i Kvarneru!
Poslovnica u Crikvenici na raspolaganju vam je od ponedjeljka do petka na adresi: Braće dr. Sobol 16, na direktni broj poslovnice: 095/573-5667, 051/785-305 ili mailom na crikvenica@adriagate.com.