Projekt Aglomeracija: radovi na 22 lokacije

Nastavljeni su radovi prekinuti zbog sezone, a otvorena su i nova gradilišta

Radovi na projektu Sustav odvodnje otpadnih voda Aglomeracija Novi Vinodolski, Crikvenica, Selce nakon ljetne stanke krenuli su na 22 lokacije. U sklopu projekta “Izgradnja, rekonstrukcija i sanacija sustava odvodnje i vodoopskrbe aglomeracija Novi Vinodolski, Crikvenica, Selce” tijekom listopada 2021. godine izvodili su se sljedeći radovi (prema gradovima, naseljima) koji slijede u nastavku:
Novi Vinodolski
Zemljani radovi na četiri lokacije, u ulicama: Antona Mataije, Ivanjska, Obala Petra Krešimira IV i u području Pavlomira će se nastaviti.
Grabrova
Zemljani radovi na tri lokacije u ulicama: Obala Dr. Josipa Sokolića, Povilska i Sopot bit će nastavljeni.
Krenuli su 2. studenog zemljani radovima u svrhu izgradnje havarijskog ispusta Muroskva u marini Mitan
Povile
Nastavit će se zemljani radovi na tri lokacije, u ulicama: Dragana Butkovića Cole, Marijana Butkovića i Milana Butkovića

Sanacija/rekonstrukcija postojećeg sustava javne odvodnje, vrste sanacija: CIPP sanacija, specijalni robot – rezač/glodalica, packer sanacija, sanacija revizionih otvora odvijat će se u ulicama u Novom Vinodolskom: Bočak, Kralja Tomislava, Obala Petra Krešimira IV

Dramalj
zemljani radovi nastavit će se na osam lokacija u ulicama: Braće Košuljandić, Josipa Košuljandića Tomina, Kačjak, Milovana Muževića III. prolaz i Vukovarska.
Crikvenica
Nastavljaju se zemljani radovi na šest lokacija, u ulicama: Basaričekova, Gromačine, Tončićevo i Vinodolska
Crikvenica, istok
Nastavljaju se zemljani radovi na dvije lokacije u ulicama: Šetalište Vladimira Nazora i Zidarska
Od 2. studenog uvedena je privremena regulacija naizmjeničnog vođenja prometa svjetlosnom signalizacijom u Zidarskoj ulici pred benzinske crpke Petrol – Kaštel.

Sanacija/rekonstrukcija postojećeg sustava javne odvodnje, vrsta sanacija: CIPP sanacija, specijalni robot – rezač/glodalica, packer sanacija, sanacija revizionih otvora u ulicama Frankopanska, Ivana Skomerže, Petak te u Selcu u Ulici Andrije Antića.

U rujnu prema sklopljenom Ugovoru o isporuci opreme za održavanje sustava javne odvodnje isporučeno je specijalno kombinirano vozilo za čišćenje i održavanje kanalizacijske mreže zapremnine 3,5 m3. Vrijednost vozila iznosi 1.2 milijuna kuna (bez PDV-a). Vozilo je manjih dimenzija te je prvenstveno namijenjeno za rad u uskim ulicama i teže pristupačnim objektima.

error: Content is protected !!