Bakar, Krasica i Hroljevo domaćini županijskim sportskim igrama umirovljenika

Natječe se 350 umirovljenika iz 17 udruga. Snage odmjeravaju u boćanju, pikadu, bacanju lopte u koš, igri s kolutovima te visećoj kuglani

KRASICA Domaćin 15. sportskih igara umirovljenika Primorsko-goranske županije su Grad Bakar i sportski centar Hroljevo na Krasici. U sportskom centru koji iz dana u dan dobiva nove sadržaje natječe se 350 umirovljenika iz 17 udruga. Snage odmjeravaju u boćanju, pikadu, bacanju lopte u koš, igri s kolutovima te visećoj kuglani.

Organizatori igara, kojima je Grad Bakar drugi put domaćin, su Matica umirovljenika Primorsko-goranske županije i Udruga umirovljenika Grada Bakra. Pokrovitelji sportskog susreta umirovljenika su Grad Bakar i Primorsko-goranska županija. Natjecatelje su pozdravili predsjednik Udruge umirovljenika Grada Bakra Ivan Dubrović, predsjednik Matice umirovljenika Primorsko-goranske županije Zdravko Winter te pročelnik Ureda Primorsko-goranske županije Goran Petrc. Sportske igre umirovljenika svečano je otvorio gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić koji je naglasio važnost umirovljenika za zajednicu. Ovo su druge sportske igre umirovljenika na našem području, a nadamo se da će se ponovo održati i za koju godinu kada bude otvoren sportsko-poslovni kompleks Grada Bakra, poželio je Klarić.

Na otvaranju je himnu Republike Hrvatske i himnu Primorsko-goranske županije otpjevao zbor Kulturno umjetničke udruga Sklad Bakar.