Bakarska TZ traži fotku dana, tjedna i mjeseca

Nagradni foto natječaj traje do kraja veljače

BAKAR Kao nastavak projekta “Baštinska škrinjica” TZ Grada Bakra će tijekom veljače na svojoj Facebook stanici organizirati foto natječaj “Fotka dana” i nagraditi najbolje. Svakog dana pristižu brojne fotografije bakarskog kraja raznih autora, a u želji da dodatno potakne daljnju suradnju i interakciju s pratiteljima svoje Facebook stranice, TZ Grada Bakra odlučila se krenuti u lov na najbolju fotku.

U nagradnom natječaju može se sudjelovati slanjem fotografija uslikanih na području Grada Bakra, uz napomenu da fotografije mogu biti i arhivske. Fotografije se šalju putem messengera ili na mail: info@tz-bakar.hr. Broj fotografija po sudioniku nije ograničen. TZ Grada Bakra birat će najbolje fotografije dana i tjedna te ih objavljivati na svojoj Facebook stranici i Instagramu. U nedjelju, 28. veljače, objavit će zajednički album pobjedničkih fotografija i ona koja prikupi najviše lajkova do 3. ožujka u 12 sati proglasti će se “Fotkom mjeseca”.

Za fotografije tjedna nagrada je poklon paket suvenira turističke zajednice, a za fotografiju mjeseca nagrada je paket bakarskih delicija tj. tri gastro posebnosti bakarskog kraja; Bakarska torta, Stara Bakarska vodica i bakarski baškoti s personaliziranim keramičkim baškotićem s imenom pobjednika.

Više informacija i sve detalje o nagradnom natječaju možete pronaći na linku:
https://bit.ly/39L4g1E

FOTO Sanja Grgić Ćurić

error: Content is protected !!