Beauty center Glamour poklanja bon od 200 kuna

Na Facebook stranici Tunera.info tagirajte osobu kojoj bi poklonili bon od 200 kuna i napišite što bi poklonili od pet usluga kozmetičkog salona smještenog u Marini Novi

NOVI VINODOLSKI Kozmetički salon Beauty center Glamour u Marini Novi u Novom Vinodolskom otvoren je prije nešto više od dva tjedna. Sudeći po uvodnim danima, vlasnica kozmetičkog salona Nikolina Tikveša ima razloga za zadovoljstvo.
“Jako sam zadovoljna s početkom, Beauty center Glamour prepoznali su domaći ljudi i gosti”, kaže vlasnica salona.
Kozmetički salon Beauty center Glamour u Marini Novi nudi klasičnu, sportsku, anticelulitnu i hot stone (vrućim kamenjem) masažu, pedikuru, manikuru, depilaciju i trajni lak.

Salon ponedjeljkom, srijedom i petkom radi od 14-21 sati, a utorkom, četvrtkom i subotom od 9-16 sati. Više informacija može se dobiti na broj telefona: 098/966-9450.

Beauty center Glamour povodom otvaranja poklanja bon od 200 kuna. Bon se može iskoristiti za trajni lak, manikuru, pedikuru, masažu cijelog tijela ili masažu vrućim kamenjem koja stoji upravo 200 kuna…

Na Facebook stranici Tunera.info tagirajte osobu kojoj bi poklonili bon od 200 kuna i napišite što bi poklonili od spomenutih usluga Beauty center Glamour.