Bura na Krčkom mostu 162 na sat, u Povilama 144

Ograničenja prometa na Krčkom mostu, Jadranskoj magistrali, autocesti Draga – Šmrika i cesti Križišće – Kraljevica

POVILE Bura je stigla u Hrvatsko primorje. Najjača je na Krčkom mostu gdje su jutros izmjereni udari od 162 kilometra na sat. U Povilama je bura dostizala brzinu od 144 kilometara na sat. U Bakarcu i Senju puše brzinom od 122 kilometra na sat, izvješćuje DHMZ. Crveni alarm je upaljen za danas od Masleničkog mosta do sjeverne Istre.

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za I. i II. skupinu vozila u oba smjera: motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom, dostavna vozila, kombi vozila, kombi vozila s prikolicom i kamioni s ceradom do 6t nosivosti.

Na autocesti Draga – Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Sv. Marije Magdalene te cesti Križišće – Kraljevica dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

error: Content is protected !!