Centar zdravlja Onda Bribir slavi 10. rođendan: hvala na povjerenju

Brojni klijenti dolaze u sam centar Bribira (Bribir 1A) na masažu, depilaciju, pedikuru, manikuru i anticelulitne tretmane. Klijenti rado usluge naručuju i na svojoj adresi

BRIBIR Centar zdravlja Onda Bribir sutra obilježava deset godina rada. Već prepoznatljiv i afirmiran Centar zdravlja Onda puno desetljeće vodi vlasnica Centra, viši fizioterapeut i kozmetičarka Anđelka Rus.

Brojni klijenti dolaze u sam centar Bribira (Bribir 1A) na masažu, depilaciju, pedikuru, manikuru i anticelulitne tretmane. Klijenti rado usluge naručuju i na svojoj adresi, što je također mogućnost koju nudi Centar zdravlja Onda.
Ulazak u poduzetničke vode nije bio jednostavan, no nakon deset godina jasno je da su rad, znanje, upornost i prilagođavanje željama klijenata bili dobitna formula. Danas klijenti u Centar zdravlja Onda stižu sa svih strana, iz Bribira, čitave Vinodolske općine, Novog Vinodolskog, Crikvenice, Krka…

Anđelka Rus kontinuirano ulaže u znanje.
– Završila sam edukaciju za vježbe u trudnoći i poslije poroda, što je vrlo zanimljivo našim klijenticama. U suradnji s Društvom Naša djeca Vinodol počela sam voditi vježbe za mame i bebe u domu u Bribiru. Nešto novo u Vinodolskoj općini. Drago mi je da svojim znanjem mogu pomoći zajednici, kaže Anđelka Rus.

U razvoju poslovanja puno su značile preporuke zadovoljnih klijenata.
– Hvala mojim klijentima, a svakako moram zahvaliti Vinodolskoj općini na podršci i potpori u radu kroz sve ove godine. Općinske potpore za razvoj poduzetništva zaista dobro dođu svakom poduzetniku pa tako i Centru zdravlja Onda, kaže Anđelka Rus.

U izradi je Instagram profil na kojem će pratitelji moći vidjeti tjedne pogodnosti