Chef Miro Biondić postaje član posade restorana Admiral i novljanske marine

Božićnu gastro priču osmislio je vrhunski chef Miro Biondić. Dobra je vijest za sve gurmane da Biondić ostaje do Uskrsa dirigirati pričom u Novom Vinodolskom

NOVI VINODOLSKI Sinoć su startali Dani bakalara u restoranu Admiral u Marini Novi. Dani bakalara najavili su novu stranicu u poslovanju restorana Admiral u Marini Novi u Novom Vinodolskom. Božićnu gastro priču osmislio je vrhunski chef Miro Biondić. Dobra je vijest za sve gurmane da Biondić ostaje do Uskrsa član posade restorana Admiral i novljanske marine. Angažman Biondića plod je suradnje s vodstvom hotela Malin koji također spada u Mikić grupu. Želja je napraviti velike pomake u kvaliteti restorana te privući goste vrhunskim izborom jela kao i pogledom koji se pruža iz našeg restorana. Pred nama su novi izazovi kojima ćemo se potruditi oživiti našu ugostiteljsku priču, ističu u restoranu Admiral.

Chef Miro Biondić jedan je od predvodnika kreativne kuhinje u nas. Stekao je profesionalnu reputaciju u zagrebačkom Intercontinentalu (današnji hotel Westin), te prije dva desetljeća pokrenuo catering i konzultantsku tvrtku Kreativna kuhinja. Nakon toga, dugi niz godina bio je izvršni chef lošinjske Jadranke, hotelske grupe koja je za svoj forte postavila najluksuznije hotele na sjevernom Jadranu te istu takvu gastronomiju. Dio njegovog tima čini i glavni chef hotela Malin Nino Brnčić koji će svojim kulinarskim umijećem pokušati unesti nov dašak gastronomije u Malinsku i Novi Vinodolski. Zato, posjetite i  restoran Mulino u Malinskoj  i isprobajte nešto iz posebne blagdanske ponude jela kojima orkestrira ovaj tim stručnjaka. Upravo dolaskom novog chefa kuhinje Nina Brnčića, nastavlja se podizanje kvalitete i kreiranje novih menija i ponude i na našem najljepšem otoku Krku.

Vrlo smo ponosni, ali i uzbuđeni, što smo došli u priliku da započnemo suradnju sa chefom Biondićem, čije će neprocjenjivo znanje i iskustvo u apsolutno najvišim gastronomskim kategorijama, odvesti jela koja nudimo u hotelu Malin i Marini Novi na neke nove razine. Našu suradnju sa chefom Mirom Biondićem i Ninom Brnčićem otvaramo sa Danima bakalara, i dakako, nastavljamo dalje, kao i uvijek gladni znanja kako našim gostima pružiti nove razine usluge i gastronomske užitke, poručuju iz restorana Admiral.

Na koncu, ne sumnjamo da ćemo restoranu Admiral dodati novu vrijednost dolaskom stručnog tima na čelu sa chefom Biondićem i da ćemo gostima našeg raskošnog restorana pružiti brojna kulinarska iznenađenja i užitke. Bit će zanimljivo pratiti razvoj već tradicionalno uspješnog restorana Mulino u Malinskoj i restorana Admiral u Novom Vinodolskom i ovog ambicioznog tima. Već sada uloženi trud garantira odlične rezultate. Izvrsnosti kulinarstva na svjetskoj razini možete isprobati u ova dva prekrasna restorana na dvije različite, a jednako divne lokacije.

error: Content is protected !!