Čorak, Hrmić i Peričić nova imena u Vinodolu

S Bahalina su otišli Begić, Paić i Ždralović

NOVI VINODOLSKI Za osam dana startaju pripreme nogometaša Vinodola. U novu sezonu Novljani će ući s nekoliko novih imena. U Vinodol se vraća Noel Peričić koji je igrao u juniorima Orijenta. Dres Novljana odjenut će nakon dugo godina Marko Čorak. Veznog igrača put je vodio u pulsku Istru, a neko vrijeme igrao je u Švicarskoj. Obranu ekipe s Bahalina ojačat će mladi stoper Opatije Niko Hrmić. Trebao bi se pridružiti i mladi stoper Grobničana Argjent Sokoli koji je neko vrijeme pauzirao zbog ozljede.

Sportski direktor Vinodola Marinko Buljat vjeruje da to nije konačna lista pojačanja. Pregovara se s još nekoliko igrača koji bi mogli ojačati ekipu koja je sezonu završila na sedmom mjestu. Naš cilj je prije svega orijentacija na mlade domaće igrače, a uvijek će dobro doći pokoji kvalitetan igrač sa strane. Prvoj ekipi u pripremnom periodu priključit će se najistaknutiji juniori, a u Novom vjeruju da će se neki od njih afirmirati već ove sezone.

S Bahalina je otišao Armando Begić (Naprijed). Vinodol su napustili Davor Paić koji će novi klub naći u 3. HNL Zapad i vratar Marin Ždralović. Luka Peričić zasad zbog posla ne stigne trenirati i igrati.

error: Content is protected !!