Crikvenica i Selce uljepšali novi spot pjevačice Tene

Pjesma govori o ljetnoj ljubavi, ali ne bilo kojoj, već baš Teninoj

CRIKVENICA Pjevačica Tena Vodopija snimila je spot za pjesmu “Taj” u Crikvenici i Selcu te na kamenolomu Peškera na Krku, nasuprot Jadranova. Zagrebačka pjevačica u spotu punom ljetnih plesnih ritmova sjela je na jet ski i motor. Pjesma govori o ljetnoj ljubavi, ali ne bilo kojoj, već baš Teninoj. Pjevačica je opisala ono što se prije 20 godina događalo na plaži u Crikvenici.
– Danas je Monty’s dog beach jedna od najljepših plaža na Jadranu, a onda je bila početak jednog poznanstva. Toliko dugo poznajem svojeg današnjeg dečka, no tek smo nedavno zajedno zakoračili u život. I sama sam iznenađena ironijom života ali nije li sjajno kada možete ekranizirati vlastitu priča, govori Tena kojoj je tekst za pjesmu napisala sjajna Kristina Kovač, dok je za aranžman i finalizaciju pjesme bio zadužen Zvonimir Dusper Dus.
U video spotu pojavljuje se i više atraktivnih plesačica. Scenarij je osmislila sama Tena, a režiju spota za pjesmu “Taj” potpisuje Matija Škalić.
Produkciju je podržao Freixenet Hrvatska te djevojke iz modne kuće Royal Bride, a spot ima i poseban značaj za Tenu jer se u njemu pojavljuju i njoj drage osobe iz privatnog života.

FOTO PR foto