Crikvenica u pripremnoj utakmici sigurna protiv Krka 3:1

Prvi gol postigao je povratnik Imeraj, a pobjedu je zaključio Buršić s dva gola

CRIKVENICA U pripremnoj utakmici Crikvenica je s lakoćom pobijedila “novi” Krk 3:1. Prvi pogodak postigao je povratnik u Crikvenicu Imeraj u 5. minuti. Potom dva gola zabija Buršić, jedan u prvom, jedan u drugom poluvremenu. Gol koji su Crikveničani nakon nesporazuma u obrani primili pred sam kraj susreta više spada u rubriku bizarnosti, no u nogomet.
U drugom dijelu ušli su igrači s klupe. Dok su igrale prve postave, Crikvenica je potpuno dominirala iako u ekipi nije bilo nositelja igre Alilovića, Butorca, Mazzarollija i Šarkovića, a nedsotajao je i Suden. No, bez Mazzarollija i Šarkovića igrat će neko vrijeme tako da se treba prilagoditi. Krk također nije bio kompletan. Nedostajale su im bitne karike, Lucić i Mikulica.
CRIKVENICA Baričević, Vidović, Prpić, Barac, Merle, Bogdanić, Antanasković, Mašić, Rubčić, Imeraj, Buršić (Manestar, Smojver, Škoro, Filipović)
KRK Benulić, Rudan, Turkalj, Šimunović, Begaj, Mijić, Šantek, Pozderac, Vidmar, Junuzović, Dedić (Ždralović, Zeko, Šabalja, Huseljaković, Radić, Klenovšek, Miš Mešić, Sokolić, Kadrić)