Derbi sezone: Crikvenica vjeruje u pobjedu protiv Jadrana, Senjane i titulu

Sutra se očekuje ispunjen stadion, utakmica počinje u 17,30 sati

CRIKVENICA Sutra se igra derbi sezone. U Crikvenicu stiže Jadran s četiri boda prednosti. Crikveničani vjeruju u titulu, vjeruju u sutrašnju pobjedu. U slučaju pobjede, ekipa Josipa Vukelića bi u posljednja dva kola ušla s bodom minusa. Crikveničani vjeruju da Jadran u posljednjem kolo neće nadvisiti Nehaj i dojučerašnjeg trenera Crikvenice Tomislava Lopca. Protiv Vinodola na Bahalinu i protiv Buja računaju na pobjedu. Iako će u Novom vjerojatno biti paklena utakmica jer Vinodolu svaki bod zlata vrijedi u borbi za opstanak. Atmosfera u ekipi je dobra, a Crikveničane hrabri činjenica da je u utakmicama koje su gubili (Krk) i dobili (Rudar) prikazali dobru igru, s velikim brojem prilika. Crikvenica je kompletna, Imeraj je ponovno u stroju.

Očekuje se ispunjen stadion. Pojačana je redarska služba. Naime, očekuje se veći broj gostujućih navijača. Prema nekim najavama, više od stotinu. Domaći navijači su posljednje utakmice gledali s ograde, sutra će na tribine.
Derbi se igra u 17,30 sati, no gledatelji se pozivaju da već u 17,15 sati budu na tribinama jer ih čeka lijepo iznenađenje.

error: Content is protected !!