VIDEO Deset centimetara snijega, cesta prema Stalku prohodna @ Breze

U pola sata temperatura pala po četiri-pet stupnjeva na Hreljinu, u Klenovici, Grižanama…

Osim u novljanskom zaleđu, stanovnicima Krivog puta i gornjih mjesta grada Senja obilan snijeg je također stvorio brojne probleme. Kako nam javljaju čitatelji cesta od Senja do Krivog puta tijekom dana nije bila prohodna, a svoj povratak kućama mještani Podbila mogli su izvesti jedino uz pomoć ralice koja je od Senja predvodila ‘karavanu automobila’.

NOVI VINODOLSKI – Stiglo je nevrijeme. U Krmpotama je počeo padati snijeg. Na Brezama je palo deset centimetara, uz temperaturu minus tri. Cesta prema Brezama i Stalku je očišćena, promet teče redovno, no preporuča se oprez.

Na Hreljinu je temperatura pala na dva stupnja, padala je jaka kiša i nosila malo snijega. U sat vremena temperatura u Klenovici je pala s devet na četiri stupnja. U samo pola sata je temperatura je u Triblju pala s devet i pol na šest stupnjeva, u Grižanama sa sedam na tri stupnja. Na Zavižanu je minus šest, a jutros je bila nula.

Na autocesti Draga – Šmrika i na Jadranskoj magistrali  između Bakra i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim.

Zabrana je prometa za vozila koja nemaju zimsku opremu i teretna vozila s prikolicom na cestama: Gornje Jelenje – Oštrovica -Meja, Fužine – Lukovo, Hreljin – Zlobin – Fužine, na svim lokalnim i županijskim cestama nadcestarije Senj i Krasno Polje.