Dijelimo ulaznice za koncert Harija Rončevića u Kraljevici

Koncert će se održati 30. studenog u 20,30 sati u Domu kulture i sporta

Kraljevica – Hari Rončević gostuje u Kraljevici 30. studenog povodom 25 godina karijere, u predvečerje Dana Grada Kraljevice koji se slavi na blagdan Svetog Nikole 6. prosinca. Rončević će zapjevati u Domu kulture i sporta u Kraljevici, koncert počinje u subotu u 20,30 sati. Organizator koncerta je konoba Portić iz Bakarca. Ulaznice se mogu kupiti na portalu mojekarte.hr i u Dallas Music Shopu u Rijeci. Cijena ulaznice je 70, a na dan koncerta prodavat će se po cijeni od 90 kuna.

Naš portal tunera.info i portal torpedo.media koji su dio Regionalne news mreže (zajedno s portalima poduckun.net i lanterna.news) podijelit će 4×2 ulaznice za koncert. Svakog tjedna dijelit će se po dvije ulaznice za koncert u Kraljevici putem Facebook stranica.

Prošlog je tjedna karte dijelio torpedo.media dok ovog tjedna karte opet dijeli tunera.info. Bit će dovoljno “lajkati” i podijeliti objavu te tagirati dragu osobu koju ćete voditi na koncert. Najsretniji pratitelj facebook stranice dobit će dvije ulaznice.

error: Content is protected !!