Dolijao 39-godišnjak koji je krao po Dramlju

Osumnjičeniku se stavlja na teret krađa inventara u kampu i dvije kuće

CRIKVENICA Crikvenička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Riječ je o osumnjičeniku za koga je utvrđeno da je u razdoblju između listopada 2021. godine i siječnja ove godine na području Dramlja provalio u prostorije kampa iz kojih je otuđio različite predmete inventara (stolove, slavine i dr.). K tome je u siječnju i veljači ove godine iz dvije vikend kuće u Dramlju otuđio također nekoliko slavina. Ovim kaznenim djelima dvije teške krađe provaljivanjem i krađom oštećeni su hotelijersko društvo sa sjedištem u Crikvenici i dvije hrvatske državljanke. Ukupna materijalna šteta cijeni se više tisuća kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja dio otuđenih predmeta je pronađeno i vraćeno vlasnicima. Protiv 39-godišnjaka je završetkom istraživanja podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu radi osnova sumnje u počinjenje spomenutih kaznenih djela, izvješćuje PU primorsko-goranska.