Druga akcija darivanja krvi u Crikvenici

Akcija će se održati u dva dijela, u ponedjeljak 14. lipnja i petak 18. lipnja

CRIKVENICA Gradsko društvo Crvenog križa Crikvenica u suradnji sa KZTM KBC-a Rijeka organizira drugu ovogodišnju akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u dva dijela, u Thalassotherapiji, u dvorani Mirta iznad recepcije. Prvi dio akcije (za darivatelje s prezimenima A-K) će se održati ponedjeljak 14. lipnja, a drugi dio akcije (za darivatelje s prezimenima L-Ž) planiran je za petak 18. lipnja. Obje akcije će se održati od 8-12 sati. Za darivatelje krvi osiguran je parking kod gornjeg ulaza, nakon prolaska kroz rampu lijevo.

Mole se darivatelje da se drže rasporeda po abecedi i pristupe darivanju krvi u svojoj grupi, kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve. Svi darivatelji će, prije pristupanja akciji, morati ispuniti epidemiološki upitnik vezan uz COVID-19, te se i dalje pridržavati distance od minimalno 1,5 metar, dezinficirati ruke prilikom dolaska i odlaska s akcije. Također, za pristupanje akciji bit će obavezno i nošenje maske. GDCK Crikvenica je za sve darivatelje osigurao jednokratne maske koje će biti na ulazu.
Akcija ima posebna pravila odnosno ograničenja za darivatelje vezana uz putovanja, izolacije, samoizolacije te cijepljenje.

error: Content is protected !!