Eko akcija u Bakru, druženje sa psima na Kukuljanovu

Akciju u Bakru organiziraju Ajkule, a na KUkuljanovu nova udruga Dog Unit

BAKAR Eko akcija, manifestacija posvećan psima i predstavljanje knjige izbor su koji sutra nude Bakar, Kukuljanovo i Praputnjak.

Ekološku akciju More spaja – Eko mreža“ organizira USPDR Ajkula. Bivši ratni specijalci imali su ovog ljeta turneju Primorsko-goranskom županijom. Čistil isu podmorje u Jadranovu, Kraljevici, Opatiji, Lovranu i Dobrinju. Posljednja ovogodišnja eko postaja je Bakar, gdje akcija starta sutra u 9 sati.

Na području Grada Bakra osnovana je nova udruga Dog Unit čiji su mladi članovi voljni sve ljubitelje pasa naučiti kvalitetnijem suživotu. Upravo na tom tragu sutra pripremaju manifestaciju Bark&Go. Nema ograničenja na dob sudionika i pasminu psa jer se nude aktivnosti koje su podijeljene u tri kategorije: hodanje – planinarenje, trčanje i poligon za djecu. U aktivnosti hodanje/trčanje sudjeluju sve zainteresirane osobe starije od 15 godina sa svojim psima. U poligonu za djecu sudjelovat će isključivo psi članova kluba koji su naučeni na rad s djecom. Djeca će proći kratku edukaciju u kojoj će im se objasniti univerzalna pravila ophođenja sa psima i prezentirati vještine za unapređenje međusobne komunikacije.
Svi zainteresirani moći će sudjelovati u interaktivnoj radionici za pse, u vodstvu licencirane voditeljice tečaja i stručni kadar Hrvatskog kinološkog saveza Nade Zatković Šestak, DOG Campus Principi. Nada će sudionicima školice otkriti trikove kako poboljšati komunikaciju. Mjesto i vrijeme održavanja: Strelište Vojsko, Kukuljanovo, u 9 sati.

U večernjim satima (19 sati) slijedi predstavljanje knjige “Zasinjano va praputnjarsken srcu” Jadranke Ajvaz u Domu kulture Praputnjak.

error: Content is protected !!