Festival Neki novi klinci: u subotu u Crikvenici, u nedjelju u Novom

U dva dijela je podijeljen festival, prvi dio je natjecateljski, na kojem će nastupiti 50 osnovnoškolaca, a drugi dio revijalni

CRIKVENICA/NOVI VINODOLSKI Festival Neki novi klinci održava se za vikend u Crikvenici i Novom Vinodolskom. Polufinale se održava u subotu u 21 sat na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici, a finale u Novom Vinodolskom u nedjelju 26. lipnja. Festival je to u kojemu djeca imaju glavnu ulogu u svemu, od glavnih i pratećih vokala, dječjeg žirija (uz stručni žiri) i orkestra pa do uvijek sjajnih dječjih voditelja.

Festival je podijeljen u dva dijela, prvi dio je natjecateljski, na kojem će nastupiti 50 osnovnoškolaca. Uz pjevače će biti novi dječji bend Crazy Rock. Drugi dio festivala je revijalni. Zapjevat će bivši sudionici, danas odrasli ljudi. Nagradu će prvi puta dodijeliti udruga Muzika u koracima koja organizira glazbene kampove u kojima će sudjelovati najbolji sudionici ovogodišnjeg festivala.

Umjetnički ravnatelj, ali i dobri duh festivala, je Božidar Darko Majstorović, omiljeni učitelj glazbe brojnih generacija. Njegove su riječi “Cijeli život radim ono što volim, a volim glazbu i djecu koja se raduju zajedno sa mnom svakom našem uratku… Glazba je velika radost.” svakako najljepša pozivnica za dolazak na Festival Neki novi klinci.

error: Content is protected !!