Festival od rožicov u Senju

Tradicionalni festival održat će se u petak i subotu. U subotu u deset sati na Pavlinskom trgu spravljat će se velika fritaja sa šparogama, a posjetitelji će moći kušati i metarsku cvjetnu roladu

Senj – “Festival od rožicov” naziv je manifestacije koju već tradicionalno, za svoje građane, ali i prve goste u Senju, organizira Turistička zajednica grada Senja. Festival će se održati u petak i subotu (3. i 4. svibnja) na Pavlinskom trgu, a u sklopu festivala predstavit će se proizvođači cvijeća  koji u svojoj ponudi imaju razne vrste cvijeća, sadnica, sezonskog bilja i vrtnog programa. Svi zainteresirani moći će saznati brojne korisne savjete o uzgoju i njezi biljaka te uređenju vrta. Festival će, oba dana, biti otvoren od 10 – 20 sati.

U subotu s početkom u deset sati, na Pavlinskom trgu spravljat će se velika fritaja sa šparogama, a posjetitelji će moći kušati i metarsku cvjetnu roladu koju će pripremiti članice Duhovne udruge “Mrva sriće”.

“Zadovoljni smo odazivom i velikim interesom koji svake godine pobuđuje ova naša manifestacija. Mnogi posjetitelji rado pomažu miješati sastojke fritaje, a turisti sa zanimanjem prate program i degustiraju ponuđeno”, rekao je direktor TZ Viktor Samaržija.

Za glazbeni dio subotnjeg programa pobrinut će se TS Arija iz Senja.

error: Content is protected !!