Fit4Novi poziva sportaše u Novi Vinodolski za vikend

Pod sloganom “Sportom i rekreacijom do zdravlja” od petka do nedjelje održat će se tradicionalna sportska manifestacija, uz mnoštvo popratnih zabavnih događanja

NOVI VINODOLSKI Nakon dvogodišnje stanke, u sinergiji Grada Novog Vinodolskog i TZ Grada Novog Vinodolskog vraćaju se Dani sporta i rekreacije – Fit4Novi! Pod sloganom “Sportom i rekreacijom do zdravlja” od petka 27. do nedjelje 29. svibnja održat će se sportska manifestacija koja će u tri dana pokazati ljepotu raznolikosti sportova kroz razne prezentacijske treninge i turnire, ali i neke nove aktivnosti.

Otvorenje manifestacije će se održati u petak u 16,30 sati na Igralištu malih sportova, a manifestaciju će otvoriti Dječji vrtić Fijolica – grupa Kitovi sa dvije plesne točke te NK Vinodol odigravanjem revijalne utakmice između nogometaša mlađeg uzrasta kluba.

Ove će godine posjetitelji moći pratiti teniski turnir, stolnoteniski turnir parova, malonogometni turnir Dijelovi Grada, turnir u malom rukometu, rukometni turnir seniora, šahovski turnir, prezentaciju jedrenja, prezentaciju projekta Fitness za bebe, rekreaciju za treću dob, prezentaciju Zumba fitnessa i Pilatesa te se uključiti u sportske igraonice za djecu, jahanje, panoramsku vožnju biciklima.

Udruga roditelja djece s teškoćama Novi korak kroz tri će dana manifestacije imati štand s majicama s logom Fit4Novi, koje će svi zainteresirani moći kupiti te na taj način donacijom potpomoći rad udruge.
Sportsko-rekreacijski vikend bit će praćen i odličnom glazbom za koju će se u subotu pobrinuti DJ Powerplayer, dok će manifestacija biti zatvorena uz pravu glazbenu poslasticu – Ante Gelo Band feat. Bruna Oberan, Iva Ajduković, Alen Đuras (A strana, The Voice, Volim Hrvatsku) na Korzu hrvatskih branitelja, u nedjelju, od 21 sat.

Healthy Fit proljetna radionica Maria Valentića

Program će upotpuniti i Mario Valentić svojom subotnjom Healthy Fit proljetnom radionicom za cijelu obitelj po slijedećem rasporedu: 17 sati: Healthy Fit&Fun proljetni trening 1 – za klince i obitelj/vježbe mobilnosti i jakosti 18 sati: Healthy Fit Smoothie radionica 1 – priprema zelenog smoothieja 19 sati: Healthy Fit&Fun proljetni trening 2 – za klince i obitelj/pilates – yoga – vježbe disanja 20 sati: Healthy Fit Smoothie radionica 2 – priprema čokobanana smoothieja 20,45 sati relaksirajući timski wellness

error: Content is protected !!