FOTO Dance Queen osvojio 26 zlata, 15 srebra i 8 bronci

Plesni klub iz Kraljevice osvojio je osam nominacija za Gala večer na kojoj su se imale priliku pokazati najbolje točke natjecanja „International Dance Open“ u Zagrebu

Kraljevica – Još jedan zapažen nastup plesnog kluba „Dance Queen“ iz Kraljevice koji je ove godine nanizao iznimne rezultate i dobio brojna priznanja za svoj rad. Veliki uspjeh ostvarili su na plesnom natjecanju „International Dance Open“ u Domu Sportova u Zagrebu od 9. do 12. svibnja. U konkurenciji od 12 tisuća plesača iz dvadesetak država svijeta osvojili su 26 zlatnih, 15 srebrnih i 8 brončanih medalja te izborili osam nominacija za Gala večer na kojoj su se imale priliku pokazati najbolje točke cijelog natjecanja.

Nominaciju za Gala večer dobile su koreografije “Friendship” u izvedbi juniorskih plesača, “The book od Mormon”, “Message decoded” i “Accepting death” u izvedbi juniorski i seniorskih plesača, “Giving tree” i “The special one” u izvedbi naših mladih solistica Ire Đerić Hasanac, Klare Šimić i Katie Milić te produkcijske točke “Lion king” i “Welcome to Notre Dame”. Plesni klub „Dance Queen“ pobijedio je na Gala večeri s koreografijom “Welcome to Notre Dame” koju je izvodilo pedesetak plesača od osam do dvadeset i pet godina te osvojio novčanu nagradu u iznosu od 2.500 eura. Za koreografiju su zaslužne voditeljice Sandra Ložnik Videčak Glad i Marija Španja.

error: Content is protected !!