FOTO Na prvom darivanju u Thalassotherapiji prikupljene 104 doze krvi

Izražavamo zahvalnost rukovodstvu Thalassotherapije Crikvenica na susretljivosti u osiguravanju prostora, te pomoći u organizaciji akcije, što je, također, utjecalo na uspješnost same akcije, rekla je ravnateljica GDCK Crikvenica Irena Gašparović

CRIKVENICA GDCK Crikvenica je, u suradnji s Transfuzijom KBC-a Rijeka, organiziralo prvu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Posebnost akcije koja se održala u dva dijela, ovog i prošlog ponedjeljka, je što se prvi put održala u novom prostoru, u crikveničkoj Thalassotherapiji, u sklopu koje su posluženi i obroci darivateljima krvi. Akciji je pristupilo ukupno 112 darivatelja (92 muškaraca + 20 žena). Ukupno je prikupljeno 104 doza krvi.

Prvi put su krv darivali Miroslav Bošnjak, Sandro Brnić, Arnisa Hajdo, Ivan Jasprica, Robert Katić, Ivica Kršul, Mauricio Samaržija, Željka Bogdanović, Mario Domijan, Ivona Knežević, Zoran Mužević i Dolores Tomić.

Kao i na posljednjim darivanjima, akciji su organizirano pristupili članovi Biciklističkog kluba Crikvenica, te udruge navijača HNK Rijeke „Vavik vjerna Kirija”. Posebnost akcije bio je veliki odaziv zaposlenika Thalassotherapije Crikvenica od kojih je njih 12 uspješno darivalo krv.

„Izražavamo zahvalnost rukovodstvu Thalassotherapije Crikvenica na susretljivosti u osiguravanju prostora, te pomoći u organizaciji akcije, što je, također, utjecalo na uspješnost same akcije. Zahvaljujemo i SŠ Dr. Antuna Barca, čiji su učenici-volonteri osiguravali parking namijenjen darivateljima krvi”, rekla je ravnateljica GDCK Crikvenica Irena Gašparović .

Sljedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizirat će se u crikveničkoj srednjoj školi i to 17. travnja za maturante. No, akciji mogu pristupiti i darivatelji koji to nisu mogli učiniti na ovoj akciji.

Darivatelji koji su darovali najviše puta darivali krv:
Želimir Mihalić (141)
Milorad Hajnić (135)
Ivica Car (122)
Boris Stopinšek (117)
Nikola Rosić (116)
Davor Miculinić (104)
Ivica Unković (103)
Danijel Brozović (98)
Miroslav Kivić (92)
Dean Antić (88)
Denis Bruketa (87)
Željko Veljačić (86)
Viktor Rogić (65)
Danijel Tomić (63)
Žarko Jerčinović (59)
Elvis Čižmešija (58)
Vlatko Uremović (55)
Josip Friš (54)
Jozo Katić (54)
Vitomir Matejčić (54)
Branko Plukavec (54)

Na Prvom Darivanju U Thalassotherapiji Prikupljene 104 Doze Krvi

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!