FOTO Osam jedrilica i 30 osmijeha na Jedrenju s gostima

Obitelj iz Ivanca drugi put sudjeluje na Jedrenju s gostima. Imala je sreću da zajedri sa znalcem, Svenom Katnićem koji se jučer vratio sa svjetskog prvenstva za lasere u Kanadi

CRIKVENICA Ribarski tjedan nastavio se tradicionalnom manifestacijom Jedrenje s gostima. Okupilo se tridesetak crikveničkih turista koji su poželjeli stati pod jedra i iz druge perspektive doživjeti Crikvenicu. S Vele palade isplovilo je osam jedrilica, crikveničkih i selačkih. Vrijeme je poslužilo domaćine i goste. Isprva se vjetar stidljivo spištao prema jedrima, a kad se okrenulo ka Selcu, turisti su uživali u vjetru.

Obitelj iz Ivanca drugi put sudjeluje na Jedrenju s gostima. Imala je sreću da zajedri sa znalcem, Svenom Katnićem koji se jučer vratio sa svjetskog prvenstva za lasere u Kanadi. Njegova Nika Manestar i Ursula Balas osvojile su šesto odnosno deveto mjesto na svijetu.

Možeš li poželjeti boljeg instruktora? Sven je prepustio kormilo gostima dok su ga s drugih jedrilica zvali i poručivali mu kroz osmijeh: “Nije ti ovo svjetsko prvenstvo”. Trebalo se jedriti sat vremena, no ponijelo je goste i domaćine. Jedra su se spustila nakon dva i pol sata. Organizator Jedrenja s gostima je TZ Grada Crikvenice, a suorganizator je JD Val.

Usporedo s regatom, na Trgu Stjepana Radića u okviru Ribarskog tjedna gostima se ponudio cooking show koji je vodio šef kuhinje dramaljskog restorana Domino Dragan Visković.

Osam Jedrilica I 30 Osmijeha Na Jedrenju S Gostima

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank