FOTO Šuica poručila Obersnelu i Komadini: Bit će opet “oba su pala”

Kandidate HDZ-a za europarlament gradonačelnik Bakra Klarić dočekao je u Industrijskoj zoni Bakar, oglednom primjeru uspješne europske Hrvatske

KUKULJANOVO Gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić sa suradnicima je primio kandidate HDZ-a za europski parlament u Industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu. U goste su stigli Dubravka Šuica, Tomislav Sokol i Nikolina Brnjac.

Gradonačelnik Klarić upoznao je stranačke kolege sa snagom i potencijalima zone koju su nekad zvali zonom sumraka i mjesečevom korom, a danas je najjača poslovna zona u Hrvatskoj koja zapošljava gotovo četiri i pol tisuće ljudi, bez kooperanata.

Klarić je istaknuo da je Industrijska zona Bakar doživjela procvat nakon što je HDZ preuzeo Grad Bakar i vodi ga četiri mandata. Bakarski gradonačelnik je najavio još jedan investicijski ciklus vrijedan tridesetak milijuna kuna kroz koji će se zona proširiti za još 350 tisuća kvadrata.

Kad smo preuzeli Bakar, zacrtali smo cilj pretvoriti Bakar u gospodarsko sjedište Hrvatskog primorja i zona je dokaz da smo na pravom putu, rekao je Klarić najavljujući da neće stati dok u Industrijskoj zoni Bakar ne stavi u funkciju svih pet milijuna kvadrata i dok u njoj ne bude radilo deset tisuća zaposlenih.

Klarić je bio kritičan prema SDP-ovim dužnosnicima u Gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji. Ulažu u skijalište na Platku u doba globalnog zatopljenja, no nisu imali sredstva za ulaganje u prometnice u zoni, primijetio je Klarić dodajući da  u 20 godina riječko komunalno društvo Vodovod i kanalizacija niti kune nije uložilo u bakarsku zonu.

Fascinirana sam zonom, bilo je vizije, a očito i da su europska sredstva pomogla, rekla je Šuica.

Što se tiče ignorancije Obersnela i Komadine prema zoni, Šuica je podsjetila da je kandidat HDZ-a i šibensko-kninski župan Goran Pauk sudjelovao u akciji rušenja srpskih aviona u Domovinskom ratu kad su branitelji povikali “oba su pala”.

Mislim da će polako i za Obersnela i Komadinu vrijediti “oba su pala”.

Kandidat Sokol je pitao nazočne kako prepoznati gdje je HDZ na vlasti, a gdje SDP? Gdje HDZ vlada, tamo se gradi, a gdje je SDP tamo slušamo žalopojke i kuknjavu i uvijek su im drugi krivi, otkrio je Sokol i podsjetio da su najveća ulaganja HDZ-ove vlasti upravo u Rijeci.

Brnjac je istaknula velika ulaganja u Rijeku i riječki prometni pravac.

Šuica Poručila Obersnelu I Komadini: Bit će Opet “oba Su Pala”

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!