FOTO Svečano otvoren salon Mima na Kukuljanovu

Obećali smo tisuću radnih mjesta u ovom mandatu i to smo ostvarili, rekao je bakarski gradonačelnik Klarić najavljujući nova ulaganja

KUKULJANOVO Svečano je otvoren salon namještaja Mima u Poslovnoj zoni Bakar na Kukuljanovu. Danas je svečano otvorenje organizirano za goste i poslovne partnere. Sutra u devet sati se objekt na dvije etaže, sa šest tisuća kvadrata otvara za kupce. U objektu, kod zapadnog kružnog toka, 11. salonu proizvođača i trgovca namještajem u Hrvatskoj, zaposleno je 30 djelatnika. Salon je izgrađen za nešto više od pola godine.

Vlasnik firme Milenko Marjanović je istaknuo da se nakon osam godina poslovanja na jednoj lokaciji u Industrijskoj zoni Bakar odlučilo na gradnju svog objekta. Marjanović je zahvalio na podršci Gradu Bakru i Industrijskoj zoni d.o.o., gradonačelniku Bakra Tomislavu Klariću te Ivanu Biskupiću iz Zone.

Gradonačelnik Bakra Klarić je podsjetio na vremena kad se zonu nazivalo zonom sumraka, mjesečevom korom, a danas je Zona ponos ne samo Bakra već i Hrvatske.

Obećali smo tisuću radnih mjesta u ovom mandatu, u četiri godine i to smo ostvarili, rekao je bakarski gradonačelnik najavljujući da aktualna ulaganja u susjedstvu Mime, gradnja dva kilometra infrastrukture, otvara prostor za dolazak još 30 novih gospodarskih subjekata. Ovo je hrvatska priča koju želim vidjeti širom naše zemlje, rekao je Klarić i poručio Marjanoviću: Vaš uspjeh je naš uspjeh.

Povodom otvaranja, Mima je uručila donacije Klinici za pedijatriju KBC-u Rijeka, Udruzi za promicanje dobrobiti djece Portić i Domu za starije osobe Kantrida.

Na otvorenju je David Skoko pripremio cooking show, a goste je zabavila violončelistica Iva Štefančić.