FOTO Tko je sve došao gledati finale kupa u Crikvenicu

Zanimljivo je bilo na terenu, ali i na tribinama koje su “okupirala” poznata nogometna i navijačka imena…

CRIKVENICA Finale županijskog kupa između Crikvenice i Opatije privuklo je mnoštvo nogometnih imena i ljubitelja nogometa iz Crikvenice i Opatije na tribine Gradskog stadiona. Tako su u uzbudljivom finalu uživala braća Brnčić, bivši reprezentativac Marijan i brat Josip koji vodi Turbinu. Susret su gledala dvojica direktora, Orijenta Marinko Koljanin i Vinodola Eduard Kalanj. Kao i predsjednik gradskog vijeća Crikvenice Josip Friš i zamjenik gradonačelnika Novog Vinodolskog Tomislav Cvitković.

Mnoštvo bivših i sadašnjih igrača komentiralo je utakmicu s tribina. Damir Milinović gledao je finale u društvu sina. Kapetan i trener Vinodola Marijan Buljat bio je u društvu sveprisutnog crikveničkog nogometnog zaljubljenika Borisa Prijića. Finale je privuklo igrača Nehaja Domagoja Prizmića, igrače Vinodola Armanda Begića i Tonija Petrinovića. Na tribinama se našao i nekadašnji nogometni as s terena Primorja Tihomir Gibičar. Zajedno su navijali i predsjednik i dopredsjednik Crikvenice Marko Prpić i Lovorko Gržac. Susret je gledao i Damir Kraljić iz Orijenta.

Na tribinama su bile jake policijske snage, aktualni i umirovljeni policajci Dražen Zekić, Mato Gavran i Marinko Baričević. Marinko Buljat može među nogometaše i policajce. Kako god, imao je zadatak navijati za sina Antonija koji je nedavno prešao iz Vinodola u Crikvenicu. Zajedno su utakmicu gledali, i navijali svatko za svoje, SDP-ovci i ravnatelji crikveničke i opatijske županijske lučke uprave Mario Kružić i Fernando Kirigin. S opatijske strane stigli su Branko Močibob koji ne propušta niti jedan trening drugoligaša, a kamo li važnu utakmicu. Opatijce je bodrio i vlasnik matuljskog Štaciona i nogometni zaljubljenik Igor Lončarica. Utakmica nije mogla proći bez Mimice koji drži kafić Faul na opatijskom igralištu. Ugostitelje s “neutralnog” terena predstavljao je vlasnik konobe Portić iz Bakarca Jakov Dorić.

 

 

 

 

 

Tko Je Sve Došao Gledati Finale Kupa U Crikvenicu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank