FOTO Tunera u Jadranovu: Ruglo na atraktivnoj lokaciji

Županija je stavila tuneru u izlog. Lani je crikvenički poduzetnik bio blizu preuzimanja tunere, no na kraju je  aranžman propao…

JADRANOVO U godinu-dvije obala Jadranova potpuno će promijeniti izgled. Uredit će se luka u uvali Perčin, a istodobno će uvala Grabrova dobiti potpuno novo lice, neusporedivo atraktivnije. S uređenom obalom oči će dodatno bosti objekt na kraju obale, lokacija znana kao tunera. Nevjerojatno atraktivna lokacija, možda među najboljim neiskorištenim na području Primorsko-goranske županije. No, objekt je totalno devastiran. Ruglo.

Primorsko-goranska županija stavila je tuneru na popis lokacija za koje se u 2019. godini može izdati koncesija. Lani je crikvenički poduzetnik bio blizu preuzimanja tunere, no na kraju se preuzimanje zakompliciralo i aranžman je propao. Procjene su da bi trebalo uložiti dva milijuna kuna u uređenje objekta, plaže i rive. Idealna lokacija za restoran ili ronilački centar. Jakovari se nadaju da će ruglo vrlo skoro postati adut Jadranova. U priloženoj galeriji pogledajte kako izgleda ruglo na elitnoj lokaciji.

Tunera U Jadranovu: Ruglo Na Atraktivnoj Lokaciji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank