FOTO U dječjoj povorci tisuću malih maškara @ Crikvenica

FOTO U dječjoj povorci tisuću malih maškara @ Crikvenica

FOTO Desiree Pečaver

Crikvenicom su šetali mali graditelji, šarene maškarice, mići ronioci, mala perla, mornari, Mini i Mickey, mali Klovići, zvijezde, snjegovići i pirati…

CRIKVENICA Tisuću malih maškara podijeljenih u 15 grupa prodefiliralo je Crikvenicom u dječjoj povorci. Na čelu povorke koja se kretala od hotela Miramare do Radićevog trga našao se Meštar Bene i njegova svita. Rame uz rame sa starijim kolegama Crikvenicom je defilirala mala svita. Uči se kroz praksu. Potom je krenula Duga, crikveničke mažoretkinje, vrtići Cvrčak i mrav iz Triblja i Radost iz Crikvenice, Miće bakarske maškare, dječji odjel Thalassotherapije, vrtić Veseli orepčići Kraljevica, OŠ Jurja Klovića Tribalj, Grobnički dondolaši, crikveničke osnovne škole Vladimira Nazora i Zvonka Cara s područnim školama.

Na začelju kolone Halubajski zvončari. Crikvenicom su šetali mali graditelji, šarene maškarice, mići ronioci, mala perla, mornari, Mini i Mickey, mali Klovići, zvijezde, snjegovići i pirati.

Povorka je dio manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici. Organizator povorke je TZ Grada Crikvenice, a u ulozi suorganizatora je Društvo „Naša djeca“ Crikvenica.

U Dječjoj Povorci Tisuću Malih Maškara @ Crikvenica

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!