FOTO Utrka Lidl MALINska Run okupila 300 trkača

FOTO Utrka Lidl MALINska Run okupila 300 trkača

FOTO: TZ Malinska

Na pet i deset kilometara te na dječjim utrkama sudjelovali su natjecatelji iz deset država

Malinska – Utrka Lidl MALINska Run okupila je 300 trkača u tri kategorije. Utrka se trčala kroz samo srce Malinske i uz more i to u kategorijama pet i deset kilometara te Kids Run. Najprije su trčala djeca na 100, 200 ili 300 metara, ovisno o njihovom dobu. Svi su zaslužili medalje. Među malim trkačima bilo je i 55 malih Ukrajinaca koji godinama besplatno ljetuju u hotelu Malin.

Utrke na pet i deset kilometara okupile su 199 natjecatelja iz deset država. Prva u cilj kod hotela Malin, na dužoj stazi stigla je Andrea Tuđa ispred Linde Kitak i Ane Sajko, a kod muškaraca Nik Zobec ispred Dragana Kitka i Ervina Mavrinca. Pobjednica utrke na pet kilometara je Inga Jurić, drugoplasirana je Iva Tomić Smojver, a treća Paula Tepuš, dok je među muškarcima prvi bio Dinko Solić, drugi Filip Grsić, a treći Petko Drakulić.

Svi natjecatelji dobili su medalje, a najbolji pehare i nagrade tvrtke Mikić, vlasnika hotela Malin te TZ Općine Malinska-Dubašnica. Upriličena je i nagradna igra u kojoj su najsretniji dobili vrijedne nagrade sponzora kao što su besplatni vikendi u hotelima Malin i LifeClass Terme Sveti Martin, poklon bon Lidla, besplatnu povratnu kartu Croatia Airlinesa za jednu od europskih destinacija. Atmosferu je dodatno zagrijala DJ Eni Fu, a vatru je zapalila popularna grupa Colonia.

Zajedničke utrke Lidla i Run Croatia održavaju se od travnja do prosinca, i to na prekrasnim lokacijama Krka (Punat i Malinska), Brača, Lošinja, ali i gradova poput Zagreba, Splita, Poreča, Vodica te Općina Križ i Ravna Gora.