FOTO/VIDEO Maraton na četiri noge: Psi plivali, trčali, jeli sladoled i pili pivo

Underdog marathon Crikvenica 2019. okupio je tridesetak pasa, još toliko navijača na četiri noge i stotinjak ljubitelja pasa iz Crikvenice, Hrvatske i inozemstva

CRIKVENICA Underdog marathon Crikvenica 2019. okupio je tridesetak pasa, još toliko navijača na četiri noge i stotinjak ljubitelja pasa iz Crikvenice, Hrvatske i inozemstva. Treći maraton u kojem ravnopravno sudjeluju psi i njihovi vlasnici ponovno je pobudio puno uzbuđenja, sportskog duha, laveža, slasnih zalogaja za pse i njihove vlasnike.

Program na psećoj plaži u Podvorskoj započeo je druženjem sa psima i djelatnicima Skloništa za nezbrinute životinje u Crikvenici. Potom je startao maraton.

Najprije se trčalo, potom skakalo u more i plivalo do cilja na psećoj plaži. Natjecalo se u ispijanju psećeg vina i jedenju psećeg sladoleda. Na kraju je “poslužen” zabavni program, uz roštilj.

Maraton organizira Monty’s Dog Beach uz podršku Grada Crikvenica, TZ Kvarnera, Valamara i ŽLU Crikvenica. Tako Crikvenica još jednom opravdava titulu grada maratona. U Crikvenici se maraton trči, pliva i pedalira. A četvrti je pseći maraton.

Maraton Na četiri Noge: Psi Plivali, Trčali, Jeli Sladoled I Pili Pivo

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!