FOTO, VIDEO MIK Novi Vinodolski: Pogledajte proglašenje pobjednika i after party u Marini Novi

After party u Marini Novi otvorio je vrata negdje iza ponoći, a zajedno su zapjevali pobjednik Joso Butorac i klapa Tić. Slavio se potpuni trijumf domaćih dečki. Novljanin Joso Butorac odnio je pobjedu, Neven Barac iz Grižana uzeo je drugo mjesto, a treća je bila klapa Tić iz Triblja…

NOVI VINODOLSKI Na velika vrata vratio se MIK u Novi Vinodolski nakon čitavog desetljeća. Potpuni trijumf domaćih dečki. Novljanin Joso Butorac odnio je pobjedu, Neven Barac iz Grižana uzeo je drugo mjesto, a treća je bila klapa Tić iz Triblja. Pregršt razloga za slavlje. Najprije na Frankopanskom trgu, a potom na after partyju u Marini Novi koji je otvorio vrata negdje iza ponoći. Na terasi se nazdravljalo, primalo čestitke i zapjevalo.

Joso Butorac najprije se opustio u društvu direktora TZ Grada Novog Vinodolskog Vladimira Butkovića i Miroslava Palinkaša, a potom je svatko dobio svojih pet minuta za razgovor s pobjednikom. Veselje nije krio Neven Barac, a klapa Tić je od veselja zapjevala. Pjesmi nije mogao odoljeti sin Krmpota i novljanski slavuj, kako tepaju pobjedniku Josi u njegovu gradu.

MIK Novi Vinodolski: Pogledajte Proglašenje Pobjednika I After Party U Marini Novi

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank