FOTO/VIDEO Podignuta zastava Kraljevačkog kulturnog leta

U ljeto ispunjeno raznovrsnim programom Kraljevičane i njihove prijatelje uvelo je Hrvatsko glazbeno društvo “Zvijezda Danica” iz Kraljevice koje ove godine slavi 125. godišnjicu neprestanog djelovanja

KRALJEVICA Svečano je otvoreno “Kraljevačko kulturno leto” kao dio manifestacije “Leto va Kraljevici”. Na ljetnoj pozornici u Kraljevici, uz uvod zamjenice gradonačelnika Paule Vučković, pratnju fanfara i nazočnost kneza Mikule, dignula se zastava “Kraljevačkog kulturnog leta”.

Gradonačelnik Kraljevice Dalibor Čandrlić je istaknuo da je Kraljevica grad bogate povijesti i kulture te da se ulaže veliki napor u obnovu vrijednih objekata, ali je Čandrlić naglasio da sve vrijednosti nemaju smisla bez ljudi.

U ljeto ispunjeno raznovrsnim programom Kraljevičane i njihove prijatelje uvelo je Hrvatsko glazbeno društvo “Zvijezda Danica” iz Kraljevice koje ove godine slavi 125. godišnjicu neprestanog djelovanja. Knez Mikula IV uručio je povelju HGD Danica povodom 125 godina neprekidnog djelovanja predsjednici Danice Dubravki Poljanšek, a gledateljima je po starom običaju darivao kuš. Krenuo je i koncert HGD Danice. Prve dvije pjesme vratile su posjetitelje u doba kad je Danica osnovana.

“Kraljevačko kulturno leto” ponudit će izložbe, predstave, klapsku smotru, koncerte Radojke Šverko i Đanija Stipaničeva…

Podignuta Zastava Kraljevačkog Kulturnog Leta

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank