FOTO/VIDEO U La Bambi uvijek nešto novo – ples, mažoretkinje, Capoeira…

Udruga osnovana prije tri godine može se pohvaliti sa 120 članova, 60 ljubitelja zabave koji pohode razne programe te sa sedam programa. Najmasovnije su Mažoretkinje Grada Bakra

BAKAR Udruga „La Bamba” osnovana je u siječnju 2016. godine u Bakru s ciljem druženja kroz glazbu, pjesmu i ples te poticanje tradicijskih vrijednosti. Danas se udruga može pohvaliti sa 120 članova i 60 ljubitelja zabave koji pohode razne programe te sa sedam programa. Predsjednica Udruge „La Bamba” Danijela Forempoher nabraja programe: „Naučite plesati” odnosno škola argentinskog tanga (subota 18 – 20 sati), Manekenska sekcija „Balb fashion team”, Fitness Zumba (utorak i četvrtak 18,30 – 19,30 sati), gimnastika sa fizioterapeutom (utorak i četvrtak 17,15 – 18,15 sati), Capoeira (ponedjeljak i srijeda 19 – 20 sati), Mažoretkinje Grad Bakra (srijeda i petak 18 -19 sati) i Plesne večeri „Milonge”. Svi programi odvijaju se u prostorijama Udruge u Senjskoj ulici u Bakru.

U protekle tri godine „La Bamba” se ponosi nizom nastupa. Tri godine za redom članovi udruge sudjeluju u akciji „Bakar pleše” i na „Kids fashion show”, sudjelovali su na „Koncertu za dušu”, šna mega koncertu splitske „Klape Šufit”, dio su uprizorenja kazališnog komada „Romeo i Julija iz Brduše Gornje”, doio su modne revije „Jer ja sam žena”.

„Osim naših licenciranih trenera koji su ujedno i naši partneri zaslužni za postignute uspjehe, tu su i Grad Bakar skupa sa turističkom zajednicom koji su prepoznali našu viziju, trud i rad i pomogli nam na razne načine u sprovođenju naših aktivnosti, kako programa, tako i projekata”, objašnjava predsjednica udruge.

Svake godine u udruzi spreme neko iznenađenje.

„Ove godine smo započeli s programom „Radionice za odlikaše” pod dirigentskom palicom Gabrijele Pilić koju imamo prilike gledati u hit TV showu „Ples sa zvijezdama” u kojem ove sezone pleše sa Slavkom Sobinom”, kaže Danijela Forempoher.

Odrađena je radionica Rumbe, slijedi radionica Cha – cha koja starta 30. ožujka (još dva slobodna mjesta) i još četiri radionice plesova. U pripremi je i tradicionalni program „Bakar pleše” koji je ove godine u sasvim novoj produkciji i na kojem nastupaju profesionalci iz dugogodišnjeg „Plesa sa zvijezdama”. Bit će promjena i u programu „Jer ja sam žena” koji seli na novu lokacija.

U La Bambi Uvijek Nešto Novo – Ples, Mažoretkinje, Capoeira…

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!